Vikend paket

Že sedem let zapored nam nedeljske popoldneve z zanimivimi gosti, smehom, presenečenji in dobro glasbo polni oddaja Vikend paket. Tudi v novi sezoni se bosta voditelja oddaje Bernarda Žarn in Jože Robežnik trudila, da nam po nedeljskem kosilu in sprehodu ne bo dolgčas.

Jože z zgovornimi in zabavnimi komentatorji prevetri dogajanje preteklega tedna, goste pa čakajo pa jih tudi popolnoma novi izzivi in zabavne preizkušnje. Poleg aktualnega tedenskega dogajanja bodo pod drobnogled vzeli tudi domače rumene novice in trače ter komentirali objave slavnih na družbenih omrežjih. K sproščenemu vzdušju bodo s svojo energijo prispevali tudi zanimivi in vedno aktualni gosti pri Bernardi, ki se prav tako ne bodo mogli izogniti presenečenjem, ki jih zanje pripravljata voditelja.

Oddajo tudi to sezono vodita Bernarda Žarn in Jože Robežnik. Foto: Žiga Culiberg
Oddajo tudi to sezono vodita Bernarda Žarn in Jože Robežnik. Foto: Žiga Culiberg

Zvezde čarajo

Priljubljena nedeljska popoldanska oddaja pa je z novo sezono predstavila tudi novo rubriko Zvezde čarajo, v kateri se znani Slovenci lahko preizkusijo v spretnosti izvajanja trikov. V svet magije se podajajo pod taktirko čarodejske palice Magic Aleksandra, čarodeja, ki je s svojimi triki začaral in očaral Slovenijo, za enega najbolj talentiranih čarodejev nove generacije pa so ga razglasili tudi v tujini.

Za čarobne vložke bo poskrbel Magic Aleksander. Foto: Žiga Culiberg
Za čarobne vložke bo poskrbel Magic Aleksander. Foto: Žiga Culiberg

"Izginjanje in ugibanje kart, branje misli, lebdenje, teleportacije in podobne spretnosti bodo morali osvojiti v nekaj dneh, vse skupaj pa dopolniti s svojstvenim in prepričljivim nastopom v oddaji v živo," napoveduje Magic Aleksander, ki velja za enega najobetavnejših mladih čarodejev tako pri nas kot v tujini. "Prvi, ki se bo pogumno lotil te zahtevne naloge, bo prav voditelj oddaje Jože Robežnik."