Foto: AP
Foto: AP

Slavna igralka se je na modni brvi odlično znašla, nosila je črn komplet s širokimi hlačnicami in z razgaljenimi rameni, vpadljive uhane, ki so ji segali vse do prsi, v roki pa je držala še črno torbico.

Na Instagramu je 58-letna mati treh otrok svoje manekenske korake opisala kot "uresničenje najstniških sanj".

Modna revija je bila v znamenju Kima Jonesa, ki je predstavil svojo prvo kolekcijo za modno znamko Fendi. V svetu mode je nasledil Karla Lagerfelda in postal umetniški vodja ženskih oblačil pri omenjeni modni hiši. Prej je tri leta pri Diorju skrbel za moško modo, sodeloval je tudi z znamkami Louis Vuitton in Umbro, zdaj pa je pokazal še svojo vizijo ženske mode.

Pomešal jo je z moško in nekateri kroji so nekoliko nenavadni, saj bolj pristajajo moški postavi – kot na primer večerne toalete, ki niso ne blazerji ne srajce, so vtise strnili modni kritiki. Predstavljena kolekcija je izdelana iz prestižnih materialov in je zelo elegantna, malo eksperimentalna, ampak lepa in nosljiva – še posebej modeli, ki jih je navdihnila moda 30. let prejšnjega stoletja, so kritiki Jonesov debi opisali kot "prelep in čudežen".