Justin Bieber in Lara Stone za Calvin Klein. Foto: Calvin Klein
Justin Bieber in Lara Stone za Calvin Klein. Foto: Calvin Klein
Pevec v modnih vodah. Foto: Calvin Klein

Celotno modno akcijo je premišljeno organizirala modna znamka Clavin Klein, ki je z izbiro novega obraza za spodnje perilo in kavbojke pritegnila velikansko pozornost po vsem svetu.

Posel sta modna znamka in 20-letni pevec sklenila že pred nekaj meseci, a je moral Justin kljub neizmernemu veselju skrivnost zadržati zase. "Calvin Klein je kultna znamka in presrečen sem in počaščen, da sem s to kampanjo postal del zapuščine znamke Calvin Klein. Že dolgo sem oboževalec znamke, njihove kavbojke in spodnje perilo nosim že nekaj časa, tako da je ta posel zame uresničitev sanj. To je začetek razburljivega leta zame, tako zasebno kot profesionalno, da sem del tega, je zame neverjetna priložnost in izkušnja," je povedal za Us Weekly pevec, ki je na Instagramu objavil kopico fotografij s snemanja.

Snemanje kampanje je potekalo dva dneva in pol, pevec pa je povedal, da je vse potekalo v najlepšem redu. Za fotografije sta poskrbela Mert Alas in Marcus Piggott.

Ženska glavna vloga je pripadla nizozemski manekenki Lari Stone.

Zvezdniki v Kleinovih spodnjicah
Oglaševalske kampanje modnega imperija Calvin Klein so (bile) pogosto kontroverzne, a (najbrž prav zato) izjemno uspešne - med zvezde so izstrelile mnogo obrazov (in teles). V 90. letih je svojo mednarodno kariero v svetu mode v oglasih za CK začela Kate Moss in pred nekaj leti ji je prav Calvin Klein pomagal oživiti kariero po "kokainskem škandalu". Tudi Mark Wahlberg je kariero začel prav v oglasih Calvina Kleina - seksi črno-bele fotografije so mu pomagale na poti do slave v vlogi izvajalca hiphopa Markyja Marka do enega najbolj iskanih igralcev v Hollywoodu.

Kleinove spodnjice so oblekli tudi igralec iz sage Somrak Kellan Lutz, igralec iz nadaljevanke Razočarane gospodinje Mehcad Brooks, španski teniški igralec Fernando Verdasco, nekdanji japonski nogometaš Hitoši Nakata, igralka Zoe Saldana ...