Še en pomladni trendovski videz, ki ga je v kolekcijo vključila tudi Carolina, so široki trakovi okoli pasu, zvezani v pentljo. Foto: EPA
Še en pomladni trendovski videz, ki ga je v kolekcijo vključila tudi Carolina, so široki trakovi okoli pasu, zvezani v pentljo. Foto: EPA
Nežne barve Oscarja de la Rente
Kolekcija je za dame, ki se rade oblačijo v zanimive kombinacije, kot so bele, nagubane majice skupaj z modrikastosivimi krili. Foto: EPA

Navdih zanjo je dobila v mladostnem videzu starega Dunaja iz začetka dvajsetih let prejšnjega stoletja. Med kreacijami je veliko elegantnih oblek za koktajlske zabave, ki pa so primerne tudi za neformalna srečanja.

Še en pomladni trendovski videz, ki ga je v kolekcijo vključila tudi Carolina, so široki trakovi okoli pasu, zvezani v pentljo. Nagubana bela srajca, z retro top kombinacijo, pa samemu videzu doda brezčasno vrednost.

Lahkoten stil de la Rente
Pri Oscarju de la Renti je sezonsko črno-belo paleto nadomestil prefinjen, a lahkoten stil. Kolekcija je za dame, ki se rade oblačijo v zanimive kombinacije, kot so bele, nagubane majice skupaj z modrikastosivimi krili.

Eden izmed vrhuncev zanimivega večera je bila plesna obleka slonokoščene barve, okrašena z delikatnimi črnimi rožami, ki jo je nosila osupljiva rdečelaska Lily Cole.

Izjemne kreacije je iz prvih vrst občudovala igralka Eva Longoria, ki si je ogledala tudi revijo Marca Jacobsa. Med slavnimi imeni, ki so prišli pokukat trende za prihodnje leto, sta bili tudi teniška igralka Marija Šarapova in zvezda filma Ubila bom Billa Uma Thurman.