Domenico Dolce, Stefano Gabbana in Kim Kardashian. Foto: EPA
Domenico Dolce, Stefano Gabbana in Kim Kardashian. Foto: EPA

Največ pozornosti je gotovo požela revija znamke Dolce & Gabbana – Domenico Dolce in Stefano Gabbana sta namreč pri snovanju moči združila z ameriško zvezdnico resničnostnih šovov Kim Kardashian. Ta je sodelovala pri snovanju modne kolekcije, ki je bila pretežno v črnih, belih, svetlečih srebrnih odtenkih, opaziti pa je bilo mogoče tudi leopardji vzorec. Nekaj manekenk je ob tem nosilo ovratnice in ogrlice z velikim napisom KIM ali pa LOVE (ljubezen).

Celotna modna revija je potekala pred ozadjem, na katerem se je vrtel črno-beli posnetek Kim, medtem ko je špagete. Resničnostna zvezdnica se je udeležila prireditve in skupaj z oblikovalcema na koncu pozdravila goste.

88-letni Giorgio Armani se tudi tokrat ni odpovedal bleščicam. Foto: Reuters
88-letni Giorgio Armani se tudi tokrat ni odpovedal bleščicam. Foto: Reuters

Drugi vrhunec modnega tedna pa je bila predstavitev dveh kolekcij modnega velikana Giorgia Armanija – tako za njegovo osebno blagovno znamko kot za Emporio Armani. 88-letni modni veteran po oceni poznavalcev tudi tokrat ni razočaral – rdeča nit kolekcije so bile tudi tokrat bleščice in zlata barva. "Ne predstavljam si, da bi izdelal oblačilo brez ene same beščice," se je v pogovoru z novinarji pošalil Armani.

Nekaj fotoutrinkov z obeh modnih revij si lahko ogledate spodaj.