Adriana je bila v mestu, ki nikoli ne spi, zvezda večera. Foto: Reuters
Adriana je bila v mestu, ki nikoli ne spi, zvezda večera. Foto: Reuters

Temnolasa supermanekenka, ki jo po priljubljenosti in zaslužku v zadnjih letih premaga le njena kolegica Giselle Bundchen, je bila deležna posebne časti. Podjetje Victoria's Secret je po vsem svetu poznano po svojem zapeljivem in prefinjenem perilu, vsako leto pa izdela tudi prav poseben, pregrešno drag kos perila.

Po porodu znova v soju žarometov
Tokrat je to "čudo" poimenovano bombshell fantasy bra. Gre za nedrček, ki ga namesto blaga sestavlja 18-karatno belo zlato, na njem pa je za posutih več kot 3.000 belih diamantov, svetlo modrih safirjev in topazov. Da je dobil končno, zelo svetlečo podobo, je šest uglednih zlatarjev porabilo kar 1.500 ur.

Adriana se je tako po enoletnem premoru znova vrnila v skupino znamenitih "angelov", kakor pri Victoria's Secretu imenujejo svoje manekenke. V tem času je rodila prvorojenko Valentino, katere oče je znani srbski košarkar Marko Jarić.

Leta 2008 modrček za pet milijonov
Čeprav bo morda slišati čudno, pa bi lahko sklepali, da se recesija ne glede na blišč pozna tudi pri tem podjetju. Dva milijona dolarjev drag modrček ni najdražji, ki nosi podpis Victoria's Secret. Leta 2008 so predstavili kar pet milijonov dolarjev vreden modrček z "uradnim" imenom black diamond fantasy miracle bra, lani pa je bil modrček harlequin fantasy bra ocenjen na tri milijone.

Adriana bo drugič dobila čast nositi najdražji kos oblačila na znameniti modni reviji podjetja, ki bo 30. novembra. Na tem dogodku, ki v ZDA vsako leto velja za eno najbolje gledanih oddaj, bosta za glasbeno popestritev poskrbela Katy Perry in Akon, na modni stezi pa bosta manjkala dva obraza - Avstralka Miranda Kerr, ki z Orlandom Bloomom pričakuje naraščaj, in nemška veteranka Heidi Klum.