Angelina je bila v
Angelina je bila v "zloveščih" čevljih in obleki videti zelo elegantno. Foto: EPA

Pod zanimive bele čevlje s kapljicami rdeče krvi se je podpisal kdo drug kot slavni francoski oblikovalec čevljev Christian Louboutin, ki je obutev ustvaril posebej za lepo igralko. Navdih za oblikovanje pa je našel v akcijsko-pustolovski drami Zlohotnica, v kateri Angelina upodablja zlobno čarovnico, ki je uročila Trnuljčico. Peta čevljev tako spominja na rogove, ki jih mogočna čarodejka nosi na glavi.

38-letna igralka je belo različico čevljev nosila na promociji filma v Londonu, v Parizu pa je pozornost pritegnila s črnim parom. Louboutin je čevlje izdelal še v rdeči in zlati, ki jih Joliejeva hrani za prihajajoče rdeče preproge.

Angie je lik zlobne čarovnice prenesla tudi na obleke, ki jih je nosila na različnih dogodkih v sklopu promocije filma. Na odprtju razstave kostumov v Londonu je bila oblečena v črno Versacejevo obleko z odprtim hrbtom, za uradno fotografiranje pa je izbrala belo obleko iste znamke, na katero je oblikovalka kostumov Anna Munro dodatno narisala črne krokarje.

Po fotografiranju je igralka razkrila, da so jo vedno bolj zanimali zlobni kot dobri liki. Podobno kot mama pa razmišlja tudi sedemletna Shiloh, ki naj bi prvotno zaigrala mlado princeso Auroro. Vlogo je zvrnila, v filmu pa je nato nastopila njena mlajša sestra Vivienne. "Ko sem vprašala Shiloh, ali bi igrala Auroro, se je začela smejati," je povedala Angie in dodala: "Rekla je, da bo raje igrala stvor z rogovi."