Angelina je že vajena uvrstitev v vrh takšnih in drugačnih lepotnih seznamov. Foto: EPA
Angelina je že vajena uvrstitev v vrh takšnih in drugačnih lepotnih seznamov. Foto: EPA

Joliejeva, ki je poleg svoje lepote in filmske kariere znana zlasti po tem, da je speljala moža Brada Pitta ljubljenki ameriških gledalcev Jennifer Aniston, je zdaj Jennifer izrinila še s prvega mesta na lestvici najlepših žensk tega desetletja.

Mama šestih otrok je bila razglašena za najlepšo po izboru več kot 3.000 žensk, ki so sodelovale v anketi spletne strani Superdrug. Anketiranke so prepričale njene polne ustnice in neklasične poteze obraza.

"Angelina je nekonvencionalna lepotica"
"Angelina je nekonvencionalna lepotica, njena zunanjost pa izraža tudi njen karakter, zato ji pripada edinstven položaj v svetu lepote," je povedal direktor marketinga omenjene spletne strani Steve Jebson.

Joliejevi in Anistonovi na tretjem mestu sledi drobcena avstralka pevka Kylie Minogue, četrta pa je vedno lepša igralka Catherine Zeta Jones. Na petem mestu je pevka Cheryl Cole, sledijo pa še Scarlett Johansson, Keira Knightley, Beyonce Knowles, Liv Tyler in Halle Berry.

Spodaj si lahko ogledate še druge lepotice s seznama, in sicer po vrstnem redu uvrstitve na lestvici najlepših žensk desetletja.