Tom Brady in Gisele Bündchen - novodobna Ken in Barbie? Foto: EPA
Tom Brady in Gisele Bündchen - novodobna Ken in Barbie? Foto: EPA

Skupaj s kreativnim direktorjem modne znamke Gap Patrickom Robinsonom sta gostili dobrodelni slavnostni dogodek pod okriljem Kostumskega inštituta newyorškega Metropolitanskega muzeja. Letos so se z zabavo poklonili ameriški ženski.

Skoraj ni omembe vrednega zvezdnika, ki bi na zabavi manjkal. Zabave so se tako poleg drugih slavnih obrazov udeležili Justin Timberlake (kljub govoricam o razhodu sta bila z Jessico Biel skupaj videti zelo srečna, prav tako so na rdeči preprogi žareli Jude Law in Sienna Miller, Gavin Rossdale in Gwen Stefani ter Tom Brady in Gisele Bündchen), Taylor Swift, Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez ...

Oprah pila tekilo
Številne zvezdnice so prišle v družbi modnih oblikovalcev, ki so se podpisali pod njihove bleščeče toalete. Oprah se je tako po rdeči preprogi sprehodila v obleki Oscarja de la Rente in v družbi Oscarja de la Rente. Kot je povedala, se je veselila zabave in nekaj kozarčkov tekile. Ko so novinarji pred zabavo pregovorno zadržano Anno Wintour vprašali, kaj se po navadi dogaja na slavnostnih dogodkih, je ta v smehu povedala: "Oh, zelo, zelo lepo se vedemo."

Na zabavi je za še en spektakularen nastop poskrbela Lady Gaga, ki pa se ni sprehodila po rdeči preprogi, na kateri pa kljub temu ni manjkalo zanimivih toalet. Nekaj si jih oglejte v spodnji fotogaleriji.