Fotografi so v Wimbledonu med drugim opazili tudi igralko Rebel Wilson. Foto: Reuters
Fotografi so v Wimbledonu med drugim opazili tudi igralko Rebel Wilson. Foto: Reuters

Zaradi tega je pred kratkim kar nekaj prahu dvignila vojvodinja Susseška, čeprav ni sedela v kraljevi loži, saj se je tekme med Sereno Williams in Kajo Juvan udeležila kar v kavbojkah.

Vojvodinja Cambriška se uvršča med obraze, ki jih v kraljevi loži lahko zasledimo vsako leto, med drugim se je turnirja udeležila v sklopu drugega dne, z modno izbiro pa britanskih modnih kritikov ni razočarala, saj se je odločila za belo obleko britanske modne znamke Suzannah, ki jo je pospremila s torbico Alexandra McQueena.

Tekme si je ogledala tudi njena sestra Pippa Middleton, in sicer v spremstvu brata Jamesa.

Poleg obrazov britanske kraljeve družine pa so fotografi v slavni loži ujeli še kar nekaj znanih obrazov, med drugim tudi gonilno silo modne biblije Vogue Anno Wintour, teniško ikono Billie Jean King, igralko Rebel Wilson, zvezdnico zasedbe Spice Girls Geri Horner, manjkal pa ni niti David Beckham.

Za ogled tekem v tako imenovani kraljevi loži veljajo posebna pravila oblačenja, in sicer morajo biti oblečeni svečano (obleka, suknjič, kravata ...), pri damah pa ni zaželeno, da nosijo klobuke, saj bi z njimi zastirale pogled tistim, ki sedijo nad njimi.

Več utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.