Cristiano Ronaldo s svojo kolekcijo spodnjega perila in nogavic CR7 cilja tudi na mlajše kupce, ki v njem vidijo svojega idola. Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo s svojo kolekcijo spodnjega perila in nogavic CR7 cilja tudi na mlajše kupce, ki v njem vidijo svojega idola. Foto: Reuters

Na pročelje mestne hiše v Madridu, ki si ga je izbral kot prizorišče odprtja za kolekcijo pod imenom CR7, je Cristiano Ronaldo namreč dal obesiti velikanski, kar 19-metrski plakat samega sebe, na katerem pozira v enem izmed modelov, ki bodo od jutri na voljo v trgovinah po vsem svetu.

Za kolekcijo CR7 je slavni nogometaš združil moči z danskim podjetjem JBS Textile Group in oblikovalcem Richardom Chaijem, poseben poudarek pa je na modelih spodnjega perila in nogavic za dečke.

"Nerodno izražanje" na tapeti
V okviru predstavitvene kampanje so priredili tudi posebno tekmovanje, v katerem je Ronaldo fantiče po vsem svetu pozival, naj na splet naložijo "najboljše, smešne in nore fotografije, ki izražajo ljubezen do CR7", prva nagrada pa je bila osebno srečanje z nogometašem in vstopnica za eno izmed njegovih tekem.

Pozneje je nastal tudi manjši zaplet, saj je Ronaldo na Twitterju zapisal, da je bil "pravi užitek videti vse te fotografije", zato se je nanj usul plaz očitkov zaradi "prizvoka pedofilije". 28-letni nogometaš je tvit nato izbrisal in dodal, da je šlo zgolj za "nerodno izražanje, vzeto iz konteksta".

CR7 je sicer prva lastna kolekcija spodnjega perila Cristiana Ronalda, pred tem pa je obraz in telo za reklamno kampanjo posodil Armaniju.