Dvojni brazilski poljub od Adriane Lima (levo) in Alessandre Ambrosio. Foto: Instagram
Dvojni brazilski poljub od Adriane Lima (levo) in Alessandre Ambrosio. Foto: Instagram

V bikiniju na plaži, v garderobi med pomerjanjem oblek, s prijateljicami na kosilu ali v telovadnici, oblečene v najtesnejše pajkice in športni nedrček - mnoge najbolj oboževane manekenke na svetu kar tekmujejo, katera izmed njih bo na Twitterju, Facebooku ali Instagramu objavila več zasebnih fotografij, s katerimi svojim sledilcem na družbenih omrežjih burijo domišljijo.

Na družbenih omrežjih so med najbolj dejavnimi Brazilka Alessandra Ambrosio, Južnoafričanka Candice Swanepoel, Američanka Chanel Iman, Britanka Rosie Huntington-Whiteley, Avstralka Miranda Kerr, Izraelka Bar Refaeli in Rusinja Iryna Shayk, ki skorajda dnevno svojo popolno podobo ovekovečajo s pametnim telefonom in jo na veliko veselje množice ponudijo oboževalcem. A tudi Slovenci imamo takšna dekleta, največ zasebnih fotografij na primer objavijo Iris Mulej, Iryna Osypenko Nemec, Tjaša Kokalj in Sanja Grohar.

Poglejmo si torej nekaj fotografij svetovno znanih in slovenskih manekenk, ki so zelo dejavne v virtualnem svetu. Zbral jih je britanski Telegraph.

Foto: Instagram, Twitter, Facebook