Stefanijeva je vedno
Stefanijeva je vedno "perfektno" oblečena. Foto: Reuters
Gavin in Gwen
Zvezdnika imata dva otroka. Foto: EPA

42-letnica, ki snema nove pesmi za novi album zasedbe No Doubt, je trenutno zasedena z zadnjimi pripravami za premiero nove kolekcije oblačil za najstnice z njenim podpisom, ki bodo na prodaj v Targetu. To ni prvo sodelovanje s Targetom, saj je v preteklosti že oblikovala kolekcijo za najmlajše, zdaj pa se je preizkusila kot oblikovalka za najstnike.

"Gre za občutljivo starost, ko jih navdihujejo stvari, videne na televiziji in spletu, navdihujejo jih prijatelji, iščejo se ... Mislila sem, da ne bom zmogla, a na koncu nisem imela težav," je dejala Gwen. Navdih za kolekcijo je iskala na Japonskem, opazovala pa je predvsem, kako se oblačijo japonska dekleta, pravi pa, da je njena kolekcija mešanica dekliške prikupnosti in fantovske silhuete.

Mama jo je naučila šivati
Stefanijeva pravi, da jo je za modno ustvarjanje navdihnila mama že v otroških letih: "Med odraščanjem sem imela neverjetno mamo, ki je bila zelo ustvarjalna. Za vse praznike nam je naredila oblačila, naučila me je šivati. Ima zelo dober slog. Prav starši so spodbujali ustvarjalnost v meni, obenem pa so vedno preverili, ali je krilo dovolj dolgo. Oče in mati sta bila zelo stroga glede tega."

Ravno od mame se je Gwen naučila praktičnosti, ki ji pri natrpanem urniku, ko usklajuje glasbeno, modno in družinsko življenje, pride še kako prav. Pevka najraje čas preživi s svojima sinovoma, šestletnim Kingstonom in dve leti mlajšim Zumo, ravno onadva pa jo držita na nogah. Čeprav bi si zvezdnica skupaj s svojim partnerjem, glasbenikom Gavinom Rossdalom lahko privoščila celo "vojsko" varušk, skoraj vedno sama pospremi malčka v vrtec, ju pride iskat, z njima dela domače naloge in ju spravi spat: "Rada sem z njima, kadar koli sem lahko, seveda."