Alessandra se je septembra z očetom Andyjem mudila na Visu, kjer so snemali nadaljevanje filma Mamma Mia. Foto: Instagram Alessandra Garcia
Alessandra se je septembra z očetom Andyjem mudila na Visu, kjer so snemali nadaljevanje filma Mamma Mia. Foto: Instagram Alessandra Garcia

26-letna Alessandra je polnejša manekenka, ki je še kako ponosna na svoje obline. Na svojem Instagramu redno objavlja zapeljive fotografije, ki so del modnih kampanj, pa tudi fotografije iz vsakdanjega življenja, z njimi pa pošilja sporočilo, da je vsako telo lahko lepo, ne glede na velikost.

"Sem plus-size manekenka, odraščala sem v Hollywoodu in sem srečna," se je lani z nekaj besedami predstavila na tednu mode v Milanu.

V enem izmed intervjujev je kritizirala dekleta, ki so ves čas na dieti in ki se preveč omejujejo s prehrano: "Najprej ni zdravo, ampak najpomembnejše je, da koncept čutnosti ni povezan s pretirano suhostjo."

Je manekenka modne agencije IMG Models, pozirala je za Vogue in Vanity Fair, bila je zaščitni obraz kampanje za švedski H&M, bila je del kampanje modne hiše Dolce & Gabbana.

Alessandra na Instagramu tudi objavlja fotografije svojih staršev, nazadnje je z očetom obiskala Vis, kjer so snemali Mammo Mio 2. Snemanje je obiskal tudi MMC, reportažo si lahko preberete tukaj.

Read between the lines

A post shared by Alessandra Garcia Lorido (@alessandragl) on Sep 25, 2017 at 7:59am PDT

A post shared by Alessandra Garcia Lorido (@alessandragl) on Sep 27, 2017 at 7:02am PDT

A post shared by Alessandra Garcia Lorido (@alessandragl) on Aug 30, 2017 at 8:40am PDT

A post shared by Alessandra Garcia Lorido (@alessandragl) on Aug 18, 2017 at 7:33am PDT

The view was worth the heaving. Outfit thanks to @outdoorvoices and @the12ishstyle

A post shared by Alessandra Garcia Lorido (@alessandragl) on Jul 16, 2017 at 1:17pm PDT

Sevilla #tbt : @daniportuondo

A post shared by Alessandra Garcia Lorido (@alessandragl) on Jun 22, 2017 at 7:53am PDT

Don't mess with a D&G woman #DGpalermo #DGfamily

A post shared by Alessandra Garcia Lorido (@alessandragl) on Jun 16, 2017 at 9:32am PDT