Športni zvezdnik se je pridružil blagovni znamki pri njenem poslanstvu približati športna oblačila vsem ter spodbuditi ves svet in vsako telo h gibanju. Zlatan bo s pomladno kampanjo 2023 začel svojo dolgoročno zavezo kot globalni gibalec blagovne znamke H&M Move.

"Med odraščanjem sem se pogosto počutil, kot da me obsojajo ali izključujejo iz gibanja. Dečki in deklice, ki so odraščali kot jaz, bi morali imeti možnost nositi to, kar nosijo profesionalni športniki. Za to se zavzema H&M Move. Močno verjamem v poslanstvo blagovne znamke, ki vsem omogoča, da se gibljejo. Ker mi je gibanje popolnoma spremenilo življenje," je povedal Zlatan.

Za dobrodošlico Zlatanu v ekipi H&M Move mu je igralka Jane Fonda ponudila nekaj individualnih treningov za ohranjanje telesne pripravljenosti. V videu je z oskarjem nagrajena igralka, aktivistka in ikona fitnesa v vlogi inštruktorice, ki Zlatana spodbuja pri nekaterih njenih legendarnih gibih. "Ni slabo za nekoga tvojih let," se igralka pošali z nogometašem med drugim v videu, ki je požel veliko pozitivnih komentarjev.

Ibrahimović v svetu mode ni neznanka, med letoma 2016 in 2018 je v sodelovanju z norveško skupino Varner soustvaril lastno športno blagovno znamko, poimenovano A–Z. Sodeloval je tudi z drugimi znamkami, nedavno z modno znamko Dsquared2.