Julia je priznala, da je bila pred snemanjem nekoliko nervozna, saj še ni poznala Tiscija, vendar je strah hitro minil:
Julia je priznala, da je bila pred snemanjem nekoliko nervozna, saj še ni poznala Tiscija, vendar je strah hitro minil: "Bil je zelo prijazen." Foto: Promocijsko gradivo

47-letna igralka se na rdečih preprogah pogosto pojavlja v kreacijah prestižne francoske modne znamke, nikoli pa ni bila ambasadorka te modne hiše. Za predstavitev kolekcije za pomlad in poletje 2015 pa si je kreativni vodja Riccardo Tisci zaželel prav njo.

"Je zelo pametna in zelo zabavna. Dobro se počuti v svoji koži, kar mi je všeč," je povedal Tisci in dodal, da je bil prepričan, da ga bo Julia zavrnila, saj ne snema veliko modnih kampanj (podpisano ima le pogodbo s kozmetično znamko Lancome), vendar ga je prijetno presenetila, ko je privolila.

Prav tako je mislil, da se morda ne bo strinjala z idejo, da jo fotografirajo brez ličil v bolj moških krojih oblačil. Privolila je tudi v to. "Všeč mi je bilo, ker so želeli, da so fotografije nekoliko fantovske in kul. Z veseljem sem sodelovala, saj je lepo narediti nekaj drugačnega," je povedala igralka.

Na fotografijah ni opaziti niti Julijinega znamenitega nasmeška. "Ima najlepši nasmeh na svetu in obožujem ga, vendar sem se tokrat želel osredotočiti na njeno čutnost. Ljudje želijo videti Julijo takšno, kot je v filmih, vendar te fotografije prikazujejo Julijo takšno, kot je v resnici. So zelo iskreni portreti," je razložil modni oblikovalec.

Zvezdnica je priznala, da se ob pogledu na fotografije vedno šali, podoben smisel za humor pa ima tudi njena sestra Lisa, ki ji je dejala: "Govorili sva po telefonu in se smejali, ko me je vprašala, kako to, da sem pri 50 letih postala manekenka."

Spodaj si lahko ogledate oglas za parfum La Vie est Belle (Lancome), v katerem nastopa Julija.