Madonna, ki je svetu pred kratkim predstavila svoj režijski podvig W. E., je polno zaposlena z modo in glasbo. Foto: EPA
Madonna, ki je svetu pred kratkim predstavila svoj režijski podvig W. E., je polno zaposlena z modo in glasbo. Foto: EPA

Kolekcija bo poleg modnih oblačil zajemala čevlje, torbice in spodnje perilo. Madonna ima sicer že mladinsko linijo Material Girl, ki jo je zasnovala skupaj s hčerjo Lourdes Leon in ji je obraz posodila Kelly Osbourne.

Truth or Dare, namenjeno odraslim ženskam, pa bo spremljal tudi parfum, o katerem je Madonna za WWD povedala: "Moja mati je vedno dišala po gardenijah in tuberozah, omamni mešanici, ki je bila ženstvena in skrivnostna. Želela sem obuditi ta vonj, a z dodatkom svežega in novega. Nečesa iskrenega, a hkrati drznega - zato ime Truth or Dare."

Sicer pa naj bi se Madonna pripravljala na "velikanski" koncert v londonskem Hyde Parku, ki naj bi se zgodil sočasno z olimpijskimi igrami. Po poročanju tabloida The Sun je pevka "odločna", da ji bo uspela velika vrnitev na odre. Govori pa se tudi, da naj bi popdiva februarja nastopila med polčasom Super Bowla in s tem zbudila zanimanje za svoj naslednji album, ki ga pripravlja s producentom Williamom Orbitom. Na plošči naj bi se znašli številni slavni gostji, med njimi tudi Nicki Minaj in MIA.