Prva naslovnica za Brooklyna Beckhama. Foto: Man about town
Prva naslovnica za Brooklyna Beckhama. Foto: Man about town

Prvorojenec enega najbolj slavnih parov na Otoku krasi naslovnico revije Man about town, obenem pa znotraj pomladno-poletne edicije revije najdemo še 20 strani, na katerih Brooklyn pozira v oblačilih znamk Ralph Lauren, Saint Laurent in Supreme.

Po besedah urednika revije Bena Reardona so z Brooklynom zadeli v polno, saj se je odlično znašel v manekenski vlogi, bil je sproščen in zelo prizadeven, priznal pa je tudi, da so se jim uresničile sanje s tem, ko je Brooklyn privolil v sodelovanje z njimi: "Brooklyn je pravi profesionalec, ima pa tudi zelo izdelan modni okus."

Fotografije je posnel Alasdair McLellan, ki je že večkrat v fotografski objektiv ujel tudi Davida in Victorio.

Drugi sin Beckhamovih, danes 12-letni Romeo, se je v vlogi manekena preizkusil že pri svojih desetih. Britanska ugledna znamka Burberry oziroma kreativni direktor modne znamke Christoper Bailey ga je izbral za zaščitni obraz nove kampanje za kolekcijo pomlad-poletje 2013.

Nastopanje pred množicami je bilo tako Romeu kot Brooklynu položeno v zibelko, v modnem svetu pa se je po pevski karieri dodobra utrdila že njuna mati, medtem ko je njun oče, kadar ni ravno brcal žoge, poziral v Armanijevem spodnjem perilu.

Zdaj sta na vrsti še preostala dva člana slavne družine - devetletni sin Cruz in hčerkica Harper Seven, ki bo julija dopolnila tri leta.