Valerijo je v oglasih za mladostnejšo in bolj sproščeno linijo hiše Jil Sander fotografiral David Sims. Foto: Jil Sander Navy
Valerijo je v oglasih za mladostnejšo in bolj sproščeno linijo hiše Jil Sander fotografiral David Sims. Foto: Jil Sander Navy

1,77 metra visoko temnolaso in zelenooko Ljubljančanko, ki jo zastopa agencija Ford Models, je v oglasih za mladostnejšo in bolj sproščeno linijo hiše Jil Sander fotografiral David Sims. V okviru te kampanje je manekenka, ki se sicer izogiba medijskim žarometom, dala tudi miniintervju.

V spremnem besedilu so Kelavo opisali kot "močno, spontano in seksi", idealna ženska za obraz kampanje Jil Sander Navy pa naj bi bila, ker je popoln odsev radikalne ženskosti in šik videza brez truda, ki sta neločljivo povezana s kolekcijo.

Valerija je razkrila, da se zanjo popoln dan začne s tem, da požgečka svojega fanta. Lepote ne išče, ampak je raje presenečena, ko jo najde. "Srečo imam, da lahko opravljam poklic, ki me izpolnjuje. To je zelo raznolik življenjski slog, sodelujem s toliko zanimivmi ljudi in vsak projekt je izziv zase," je še povedala.

Zadnja knjiga, ki jo je prebrala, je Pošta, prvi roman Charlesa Bukowskega, njen "najljubši lokal v najljubšem mestu" pa je Harry's bar v Benetkah, kjer se vedno počuti, kot da se je znašla v filmu. Najbolj si želi spoznati ameriškega fotografa Jocka Sturgesa.

Nekaj fotografij iz omenjenih kampanj si oglejte v galeriji.