Foto: crocs.com
Foto: crocs.com

Znamka, znana predvsem po penastih coklah, je predstavila klasične kavbojske škornje Crocs, ki bodo na trg prišli čez dobra dva tedna. Za odštekano obutev pa bo treba odšteti 113 evrov. "Kavbojski škornji so bili eden najbolj zahtevanih modelov Crocsovih čevljev v zgodovini blagovne znamke," so v četrtek sporočili v podjetju in dodali, da bodo naprodaj v omejenih količinah. V tem obdobju bo podjetje objavilo seznam škornjev na svoji spletni strani in jih založilo v določenih uradnih trgovinah.

Za zdaj je videti, da bodo na voljo le v črni barvi. V izjavi so sporočili, da so v dizajn vključili visokosijajno krokodilsko teksturo in zahodnjaško navdihnjene šive. Škornji bodo vključevali tudi vrtljivi obesek za ostrogo, ki bo pritrjen na hrbtni trak.

Oboževalci znamke Crocs bodo ob nakupu prejeli tudi obeska Croc Star in Cowboy Duke Jibbitz, ki ju bodo lahko nadeli na kavbojske škornje. Duke je ime krokodilu, maskoti znamke. Njihova izdaja, predvidena za 23. oktober, bo sovpadala z dnevom Croc, ki ga je podjetje opisalo kot "praznik, ki so ga ustvarili oboževalci."