Campbellova se je pridružila ekipi, ki ustvarja britansko izdajo revije Vogue. Foto: Reuters
Campbellova se je pridružila ekipi, ki ustvarja britansko izdajo revije Vogue. Foto: Reuters

47-letnica se je pridružila ustvarjalni ekipi revije kot pomožna urednica, kar je tudi sprožilo, da je postala veliko bolj pozorna na delo svojih novih sodelavcev. Na družbenem omrežju Instagram je objavila skupinsko fotografijo urednikov revije, ki so jo sestavljali sami belci. Fotografija je nastala še v času, ko je bila odgovorna urednica Alexandra Shulman. "Se že veselim raznolikega osebja uredništva, zdaj ko je odgovorni urednik Edward Enninful," je zapisala pod fotografijo Campbellova.

44-letni Enninful, ki je prišel na novo delovno mesto avgusta, je prvi odgovorni urednik revije – pred njim so ta položaj zasedale ženske. Modni guru, sicer tesen prijatelj supermanekenke Naomi Campbell, je bil rojen v Gani, nato pa je kot otrok prišel v London.

Pri 16 letih je postal maneken, dve leti pozneje pa je bil kot najmlajši urednik v modni industriji imenovan za modnega urednika revije i-D. Bil je tudi na čelu posebne italijanske izdaje revije Vogue, v kateri so bili v ospredju zgolj temnopolti modeli. Takrat je upal, da bo s tem konec "prevlade belopoltih modelov na modnih stezah in v revijah".