Naomi Campbell kljub desetletjem v panogi ostaja ena najvplivnejših manekenk. Foto: Reuters
Naomi Campbell kljub desetletjem v panogi ostaja ena najvplivnejših manekenk. Foto: Reuters

Naomi Campbell, ena največjih zvezd v svetu mode in manekenstva, je v pogovoru za revijo The Cut povedala, da je morala zaradi svoje kariere žrtvovati veliko v svojem življenju. "Največja žrtev pa je po mojem to, da nisem nikoli zares našla sorodne duše, s katero bi se lahko ustalila. Tega mi moj posel preprosto ni dovoljeval."

Campbell je bila v preteklosti sicer v več zvezdniških razmerjih, na primer z basistom skupine U2 Adamom Claytonom in poslovnežem Flaviem Briatorejem. Poleg tega je bila vpletena v številne govorice, saj so jo videvali z Leonardom DiCapriom, Robertom De Nirom in Liamom Paynom, a očitno ni našla prave ljubezni. "Želim si, da bi v razmerju lahko bila ranljiva, da me nekdo pogleda in mi reče, da sem močna, a hkrati ve, da sem občutljiva."

Naomi je sicer maja sporočila, da je s pomočjo nadomestne matere postala mama deklice. Ob tem je povedala, da ni sama in da ima izjemno podporno skupino in veliko prijateljev. "Ko se počutim osamljeno in potrebujem pomoč, imam veliko prijateljev, ki jih lahko pokličem in mi pomagajo. Ne počutim se sama."

Podrobnosti o rojstvu ni razkrila, na družbenem omrežju je k ljubki fotografiji, na kateri drži stopala svoje prvorojenke, napisala, da jo je za mater izbral čudovit mali blagoslov. "Tako počaščena sem, da imam v svojem življenju to nežno dušo. Ni besed, s katerimi bi opisala vezi, ki jo zdaj delim s tabo, moj angel. Ni večje ljubezni."