Najbolje plačani športnici posel cveti tudi zunaj teniških igrišč. Poleg številnih sodelovanj z Netflixom, Mattelom, Louis Vuittonom, Levis'om pa je zdaj postala tudi zvezda nove kopalne izdaje priljubljene revije Sports Illustrated. "Naomi slavimo zaradi njene strasti in moči. Moči, usmerjene k nenehnemu rušenju zidov, ko gre za enakost, socialno pravičnost in duševno zdravje," je izvršna direktorica kopalne izdaje MJ Day pospremila novo izdajo revije Sports Illustrated.

Raperka Megan Thee Stallion predstavlja prvo raperko na naslovnici. Priljubljenost je gradila tudi na zagovarjanju pozitivnega odnosa do telesa, piše CNN. Vsaka njena skladba opeva njene obline in samozavest, tako je v preteklosti poslala sporočilo o ljubezni do sebe, dejala je: "Obožujem svoje telo. Vsako oblino, vsak centimeter, vsak znak, vsaka jamica je okras v mojem templju. Moje telo je moje. In ko nekoga izberem, da je del njega, je srečnež. Morda ne mislite, da je moje telo popolno in verjetno tudi nikoli ne bo, ko pa se pogledam v ogledalo, mi je všeč, kar vidim."

Zdaj je raperka dobila novo platformo za širjenje sporočila. "Zaradi snemanja naslovnice sem se počutila resnično počaščeno in srečno. Dobro sem se počutila, ko sem videla, da so v središču pozornosti lahko tudi ženske, ki imajo telesa, kot sem jaz, ker po navadi niso," je povedala za CNN.

Meghan Thee Stallion je fotografiral James Macari, Leyno Bloom (prva transspolna oseba na naslovnici omenjene revije) in Naomi Osaka pa Yu Tsai.