Videti je bilo, da Nives v tem, da so obiskovalcem v dvorani oči padle iz jamic, naravnost uživa. Foto: 24sata.hr
Videti je bilo, da Nives v tem, da so obiskovalcem v dvorani oči padle iz jamic, naravnost uživa. Foto: 24sata.hr
Vlatka Pokos
Vlatka Pokos se je kljub osebnim težavam samozavestno sprehodila po stezi. Foto: 24sata.hr
Janet Jackson in Justin Timberlake
Janet in Justin sta na Superbowlu priredila nepozabno zabavo, za katero je bolje, da je ne bi bilo, so prepričani mnogi. Foto: EPA
Natalija Verboten
Natalija v krilu. Se lahko zgodi, da bo spet kdaj ostala brez njega? Foto: RTV Slo

Nekdanja Playboyeva zajčica, ki je poročena z nogometašem Dinom Drpićem, se je po dvorani zagrebškega velesejma sprehodila v izredno drzni obleki s še drznejšim dekoltejem. Tako drznim, da je že po nekaj korakih pokazala obe bradavički.

Z rokama si je skušala zakriti oprsje, ki je zaradi rojstva hčere Taishe pred dvema mesecema še posebej bujno, a brez uspeha. Z rahlim nasmeškom je oddelala svoj nastop, po dvorani pa se je razlegel bučen aplavz. Hrvaški mediji se vsi po vrsti sprašujejo, ali je res šlo za nesrečen spodrsljaj in krivdo oblikovalke Nataše Kos ali pa si je 25-letna starleta omislila le še eno v vrsti tržnih potez, saj je znana po tem, da uživa v medijski pozornosti.

Vlatka belo zamenjala za zeleno
Na osrednjem hrvaškem modnem dogodku leta, ki se bo končal v nedeljo, je kreacije po večini hrvaških oblikovalcev nosilo tudi veliko znanih Hrvatic, od igralk in TV-voditeljic do žen nogometašev. V zeleni kreaciji Marka Grubnića se je kot manekenka pokazala tudi 37-letna voditeljica Vlatka Pokos, ki hrvaško javnost razburja z umazano ločitveno vojno, in prejela veliko odobravanje zbranih. Grbnićeve muze so bile tudi Lana Pavić, Jelena Rozga, Lana Banely, Renata Sopek, Maja Šuput, Nikolina Pišek, noseča Lana Klingor in Iva Jerković.

Nipplegate ostaja v spominu
Nivesine neukrotljive prsi so nas spomnile na afero, pomenljivo imenovano Nipplegate, v katero sta se prvega februarja leta 2004 zapletla pevca Janet Jackson in Justin Timberlake in ki velja za največji zvezdniški škandal v zadnjih 20 letih. Zagotovo se še spominjate, kako sta oder med polčasom kultnega Superbowla zavzela Justin in Janet, ki je bila oblečena v tesno usnjeno obleko. Med nastopom, ki si ga je ogledalo več kot 90 milijonov ljudi, od tega veliko otrok, je Justin zgrabil Janet in prikazala se je njena gola desna dojka, bradavico pa je pokrivala le srebrna zvezda.

V ZDA je izbruhnil pravi škandal, večina se je zgražala nad dejanjem, češ da zvezdniki "onesnažujejo" odraščanje otrok. Timberlake se je pozneje za incident, ki ga je poimenoval "oblačilna motnja", opravičil, Janet pa ga je označila za "nesrečo".

Natalija, kje pa je tvoje krilo?
Tudi slovenske zvezdice niso imune na "kikse", ki se jim dogodijo sami od sebe, brez "pomoči" paparacev ali predrznih novinarjev. Spomnili smo se na Natalijo Verboten, ki se je prošnji MMC-ja, ali nam lahko opiše dogodek, ko ji je med nastopom zdrsnilo krilo, najprej nasmejala, nato pa pobrskala po spominu in dejala: "Joj, tega je že tako dolgo, zagotovo deset let, ko sem bila še na začetku svoje glasbene kariere. Nastopala sem s krilom, ki ni imelo varnostne zaponke, in med hitro skladbo sem stopila na mizo, nato pa spet nazaj na oder. Naenkrat sem na sebi začutila začudene poglede občinstva, spustila sem pogled in opazila, da mi je krilo zdrsnilo na kolena. V hipu sem se skrila za zaveso, si ga popravila in nadaljevala nastop. Vsi pa smo se prav prisrčno nasmejali," je dejala Velenjčanka.

A. P.