Nina Šušnjara bo oktobra predstavila novo linijo. Foto: Osebni arhiv
Nina Šušnjara bo oktobra predstavila novo linijo. Foto: Osebni arhiv
Nina Šušnjara
Med njenimi strankami so številni znani obrazi. Foto: MMC RTV SLO

In kateri kosi se bodo to sezono vpisali med tiste, "ki jih morate imeti"? Plašč v bež, kamelji barvi in oblačila v isti, na primer sivi, barvi "od glave do pet". Kot je svetovala eni izmed uporabnic MMC-ja v spletni klepetalnici, bi si morala vsaka ženska najprej kupiti osnovne kose, ki jih lahko kombinira z bolj posebnimi.

"Na primer črn suknjič ali črna usnjena jakna sta kosa, ki ju lahko kombiniramo na neskončno načinov. Pomembno je, da ne sledimo slepo trendom, ampak poslušamo sebe in upoštevamo svoj lastni stil," pravi obetavna oblikovalka, ki ima med strankami tudi precej znanih obrazov.

Kaj še prinašajo smernice, katera estradnica ima najboljši modni okus, kje lahko vidite njene stvaritve, kašen je njen dan ... Odgovore najdete v klepetu.

Med njenimi varovankami sta najdlje Špela in Nina
Najdlje sodeluje z glasbenicama Špelo Grošelj in Nino Pušlar. Z Nino imata še velike načrte glede oblikovanja njenega sloga. "Je super punca, ki zna nositi moje kreacije in jih tudi super predstavlja," pravi Nina, ki zdaj živi svoje sanje.

"Že od malih nog sem vedela, kaj želim početi, in sem stremela k temu. Če res veš, kaj hočeš, in delaš na tem, energije vesolja že nekako poskrbijo, da ti uspe. Naj pa poudarim, da delam z vrhunsko ekipo, ki je po mojem mnenju najboljša, in prav skupaj z njimi ustvarjamo nove in vedno boljše projekte," o razlogih za preboj iz anonimnosti pove Nina.

Novo linijo bo predstavila oktobra
Po njenih besedah se lahko tudi v Sloveniji "živi" le od oblikovanja. "Če si priden in delaven, lahko preživiš. Seveda ti ego ne sme biti v napoto in kdaj pa kdaj je treba speljati tudi kakšne druge projekte, da se obdržiš na tržišču," pravi. Med slovenskimi kolegi trenutno najbolj občuduje Matevža Faganela, med tujimi pa hišo Lanvin.

Nina, ki je s svojo prvo kolekcijo Retrospektiva nemudoma očarala številne znane in neznane obraze, ima že zasnovano novo linijo. Predstavila jo bo oktobra. "Modna revija bo res nekaj posebnega. Z ekipo imamo že vse naštudirano in komaj čakam, da vam pokažemo, kaj smo pripravili," je v smehu sklenila za MMC.