20-letna študentka Univerze v Južni Kaliforniji je leta 2021 podpisala pogodbo s priznano modno agencijo IMG Models. Zdaj pa je končno doživela debi na enem največjih tednov mode na svetu.

Z debijem je zelo zadovoljna. "To je neverjetna priložnost in hvaležna sem Donatelli Versace ter počaščena, da me je povabila in sem lahko del nečesa tako posebnega," je potomka slavnega košarkarja povedala za Vogue.

Dodala je, da ji je modna oblikovalka, ki jo je prvič srečala dan pred revijo med pomerjanjem oblek, pomagala premagati tremo.

Bryant vstopa v modno industrijo brez pričakovanj. "Želela sem začeti na novo in narediti nekaj svojega, ne da bi me bilo treba skrbeti, da bi se primerjala s komer koli ali se ravnala po standardih kogar koli. K sreči sem imela samo pozitivne izkušnje in zelo sem bila vesela, ko sem videla, kako me podpirajo in pozdravljajo vsi."

Na tednu mode je svojo prvorojenko spodbujala tudi Vanessa Bryant. Dala ji je nekaj ključnih nasvetov: "Spodbuja me, da grem po svoji poti in da vzpostavim svoj način dela. Vedno sem rada gledala videoposnetke Naomi, ki se je sprehajala po modni pisti, skupaj z videoposnetki drugih kultnih supermodelov, po katerih se zgledujem. Moja mama pravi: 'Hodi kot Naomi, vendar ne pozabi, da bodi to, kar si, vedno z dvignjeno glavo.'"