Ronaldo trdi, da je bil že v mladosti Armanijev oboževalec. 'Navdušen sem nad svojimi fotografijami, ki zelo padejo v oči in so ujele duh in energijo, s katerima se lahko poistovetim.' Foto: Emporio Armani
Ronaldo trdi, da je bil že v mladosti Armanijev oboževalec. 'Navdušen sem nad svojimi fotografijami, ki zelo padejo v oči in so ujele duh in energijo, s katerima se lahko poistovetim.' Foto: Emporio Armani
Cristiano Ronaldo
Na prvih fotografijah za Armanija je Ronaldo po mnenju mnogih deloval nekoliko nerodno. Se zdi tokrat bolj moški? Foto: Emporio Armani
Irina Shayk
Irina Shayk - po Paris Hilton in Kim Kardashian nov znan zvezdniški 'ulov' portugalskega 'romea'. Foto: EPA

25-letni nogometni zvezdnik je poskrbel, da se o njem veliko govori še pred prvo tekmo na svetovnem prvenstvu, ki so jo Portugalci odigrali s Slonokoščeno obalo.

Njegovemu telesu se ne bo mogoče izogniti
Medtem ko se mudi v precej hladni Afriki, je razgrel svoje oboževalke z dvema novima fotografijama, ki ju je posnel kot obraz (in telo) modne znamke Emporio Armani. Na eni razkazuje izklesano telo v spodnjicah, na drugi pa se samozavestno nasmiha s stola, oblečene pa ima kavbojke. Novi fotografiji sta del Armanijeve kolekcije za jesen/zimo 2010/11, posneti pa sta bili v Madridu, torej mestu, kjer Ronaldo večji del leta kaže svoje nogometno znanje.

Cristiano Ronaldo je tudi eden izmed MMC-jevih kandidatov za najlepšega tujega nogometaša letošnjega svetovnega prvenstva. Vas je z videzom prepričal on ali kateri drugi lepotec, ki se ne razkazuje tako rad? Oddajte svoj glas TUKAJ!

Slavnega CR-ja bo v Armanijevih oblačilih (ali, bolje rečeno, spodnjicah) od julija mogoče na velikih plakatih videti tudi v svetovnih mestih, kot so New York, Los Angeles in London, posebej "počaščene" pa bodo prebivalke Milana, saj bodo od četrtka lahko občudovale njegovo naoljeno in gladko telo, ki bo polepšalo ulico Via Broletto.

Giorgio Armani je ob novem sodelovanju dejal: "Cristiano je zelo lep moški s popolnim telesom športnika. Zame predstavlja bistvo mladosti - je spontan, vznemirljiv in seveda seksi."

Lahko kdo stopi v Beckhamove čevlje?
Armani ima seveda že dolg seznam svojih modnih sodelovanj z največjimi športnimi zvezdami. Posebej rad si je izbiral nogometaše, saj je med drugimi oblekel Luisa Figa, Thierryja Henryja, Christiana Vierija, Fabia Cannavara, Andreja Ševčenka in Kakaja. No, posebej veliko pozornosti pa je bilo deležno poziranje Davida Beckhama v Armanijevih spodnjicah ...

Privoščila sta si oddih na Korziki
Zanimivo pa je, da bi poziranje v Armanijevih kreacijah lahko postalo "družinski posel" za Cristiana Ronalda, saj je pred dnevi donosno pogodbo s to modno hišo podpisala tudi ruska supermanekenka Irina Shayk, o kateri se v zadnjem času pogosto govori kot o Ronaldovi novi ljubezni (ali vsaj avanturi).

Temnolaso lepotico, ki jo bo mogoče videti v oglasih za Armanijevo poletno kolekcijo AX, so namreč prejšnji mesec opazili na razkošni jahti, ki jo je najel nihče drug kot nogometni zvezdnik. Za tridnevne počitnice ob obali Korzike je menda namenil več kot 65.000 evrov, paparaci pa so parček ujeli tudi med skupnim tuširanjem, masiranjem in sončenjem.