Foto:
Foto:
Kolekcija Sweetface vsebuje precej krzna.

To je bila premierna predstavitev kolekcije, ki je nakazala nekatere modne smernice za naslednjo jesen - "in" bo kovinski videz, veliko nakita, visoki pasovi in ohlapna oblačila.


Vabimo vas k ogledu fotozgodbe z modne revije.

Kot je bilo videti, je bilo občinstvo prijetno presenečeno nad kreacijami slavne pevke in igralke. Pričakovanja modnih strokovnjakov so bila namreč nizka, saj so od J. Lo, ki se je že večkrat znašla med najslabše oblečenimi zvezdniki, pričakovali več blišča kot pa pravih modnih kreacij.

"Prijetno sem presenečena," je povedala Jane Larkworthy, urednica modne revije W in dodala, da so jo najbolj navdušile svetleče hlače in krzno.

Oblačila so bila videti mladostna, seksi in primerna za nošenje ob številnih priložnostih. Na modni pisti so modeli predstavili hlače iz denima, puloverje iz kašmirja, rožaste punčkaste tope, kolekcija pa vsebuje precej krzna in kristalov.

Šov, ki so ga posneli in ga bodo predvajali na glasbeni televiziji MTV, je bil razdeljen na tri dele, ki so predstavljali različna obdobja v življenju Lopezove - njene začetke v Bronxu, glasbeno kariero in trenutno zvezdniško življenje.

Ob zaključku je iz zvočnikov donela glasba iz njenega prihajajočega albuma Rebirth.