Victoria pravi, da se je s trdim delom otresla oznake Posh Spice in nogometaševa žena. Foto: Reuters
Victoria pravi, da se je s trdim delom otresla oznake Posh Spice in nogometaševa žena. Foto: Reuters

42-letnica, ki je svojo kariero začela v dekliški skupini Spice Girls kot Posh Spice, se je zadnja leta uveljavila kot modna oblikovalka.

V modni svet je vstopila leta 2008, ko je predstavila svojo prvo kolekcijo, modni poznavalci pa so se že pripravljali, da jo raztrgajo. A Victoria jih je prijetno presenetila in priznati so morali svojo zmoto. S pepelom so se posuli tudi pri modni reviji Vogue: "Victoria se je enkrat za veselje otresla oznake Posh Spice in opravila z dvomi, da ni prava oblikovalka."

Od takrat je Victoria prehodila dolgo pot, v letih 2011 in 2014 je s podelitve britanskih modnih nagrad odnesla domov nagrado za najboljšo modno znamko, njene modne revije pa obiskujejo vsi, ki v svetu mode kaj pomenijo.

Težko pričakovana kozmetična linija
Tokrat je Victorio opazila prestižna znamka kozmetike Estée Lauder in jo povabila k sodelovanju. Kozmetična linija, ki je luč sveta ugledala v torek, je po poročanju Independenta ena najbolj pričakovanih linij tega leta.

"Želim si, da se ženske počutijo močne, seksi in samozavestne. In prav ta ličila jim pomagajo doseči to," je povedala Victoria in dodala, da linija vključuje vse, kar ženska potrebuje - vlažilni puder, senčila za oči in ličilo v dveh odtenkih. Linijo so navdihnila njena najljubša mesta New York, Los Angeles, Pariz in London.