Lana Del Rey - navdih za svoj slog črpa tudi iz videza zvezd starega Hollywooda. Foto: H&M
Lana Del Rey - navdih za svoj slog črpa tudi iz videza zvezd starega Hollywooda. Foto: H&M

Da je zadnje leto vseprisotna pevka novi obraz kolekcije LA noir iz omenjene modne hiše, je znano že nekaj časa, tv-oglas, v katerem prepeva pesem, močno povezano z istoimenskim filmom Davida Lyncha iz leta 1986, pa je luč sveta ugledal zdaj.

Lynchu je Lana všeč
Lana je že večkrat omenila, da navdih črpa iz Lynchevih del in celo slavni režiser sam je pohvalil njen slog: "Lana Del Rey ima fantastično karizmo in - to se mi zdi zelo zanimivo - deluje, kot da bi prišla iz nekega drugega časa. Ima nekaj, kar ljudi zelo privlači. In nisem vedel, da sem vplival nanjo!" Ni pa še znano, kaj Lynch meni o oglasnem spotu, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Pred kratkim so se na spletu pojavile tudi nove pesmi "LDR", a ni znano, ali se bodo kdaj pojavile tudi na ploščku. Na začetku meseca pa je Lana v pogovoru za GQ - hkrati je pozirala gola na naslovnici te revije - razkrila, da je imela v najstniških letih težave z alkoholom, zato so jo starši poslali v internat. Dogajanje iz tega časa je upesnila na albumu Born to Die, je še dodala.