Anne Hathaway za svoj modni okus večinoma dobiva same pohvale. Foto: EPA
Anne Hathaway za svoj modni okus večinoma dobiva same pohvale. Foto: EPA

27-letna igralka, ki smo jo med drugim lahko videli v filmih Vojna med nevestama in Rachel se poroči, je dejala: "Včasih pride kakšen oblikovalec do mene in se ponudi, da mi bo po meri izdelal obleko. Vedno mu rečem, da sem po hollywoodskih merilih bolj na 'debelejšem' koncu lestvice, zato ga vprašam, ali se s tem strinja. Nekateri oblikovalci pač niso pripravljeni spreminjati in nekoliko razširiti svoje kreacije, ki je narejena za ženske, ki imajo konfekcijsko velikost nič."

Seveda Anne še zdaleč ni močne postave, saj nosi ameriško številko oblek 6 oziroma našo 34. Vedno je bila zadovoljna s svojo postavo, sama sebi pa je tudi obljubila, da se ne uklonila pritiskom Hollywooda, da bi se podvrgla kakšni strogi dieti in nato bila videti "popolno".

"Notranji boj s popolnostjo sem opustila že pred leti. Seveda na fotografijah vsak želi biti videti dobro, a za to niso odločilni kilogrami. Bodite srečni. Bodite vi, to je najpomembnejše. Vsak dan prinese mnogo večje stvari kot to, koliko kilogramov pokaže tehtnica."