"Modna revija Victoria's Secret 2024 bo zagotovila natanko to, kar so naše stranke zahtevale – glamur, pisto, modo, zabavo, krila – vse skozi močen, sodoben objektiv, ki odraža to, kar smo danes." Foto: Reuters

Victoria's Secret bo po več letih končno spet le priredila znameniti modni spektakel, na katerem se manekenke po pisti sprehodijo v dragem spodnjem perilu priljubljene znamke, legendaren modni dodatek pa so seveda velikanska krila. Modna revija je znana tudi po tem, da so manekenke, kot so Adriana Lima, Naomi Campbell in Bella Hadid, v živo pospremili tudi nastopi Rihanne, Taylor Swift, Shawna Mendesa in Justina Bieberja.

Modna revija naj bi se zgodila jeseni, točen datum še ni znan. Organizatorji pa so namignil na nekatere spremembe dogodka. "Modna revija Victoria's Secret 2024 bo zagotovila natanko to, kar so naše stranke zahtevale – glamur, pisto, modo, zabavo, krila – vse skozi močen, sodoben objektiv, ki odraža to, kar smo danes," so za Reuters povedali v podjetju, ki prireja ekstravagantno predstavo.

Leta 2019 je dogodek, ki je prvič potekal v New Yorku leta 1995, odpovedal, saj so se nameravali posvetiti razvijanju nove podobe znamke. Takrat se je namreč matično podjetje L Brands spopadalo s številnimi težavami, predvsem z aktivističnim pritiskom vlagateljev, naraščajočimi kritikami zaradi zastarele podobe blagovne znamke in domnevnega oblikovanja spodnjega perila, ki ni vključevalo vseh tipov telesa. Prizadel ga je tudi padec prodaje.

Leta 2021 se je L Brands razdelil na dve javni enoti – Bath & Body Works in Victoria's Secret. Prodaja prodajalca dragega spodnjega perila sicer po ločitvi še naprej upada.

Po prekinitvi revije novembra 2019 je Victoria's Secret lani predstavila dokumentarni film z naslovom Victoria's Secret World Tour.