25-letna Gigi Hadid je bila v petek "gostja presenečenja" na milanskem tednu mode, predstavila je kolekcijo modne hiše Versace za jesen/zimo 2021.

Na modni reviji, ki so jo zaradi epidemije novega koronavirusa prenašali samo prek spleta, je nosila prosojno dolgo obleko črne barve, drugi outfit je vključeval kratko obleko z retrovzorcem, tretji pa krilo in jakno črne barve.

Gigi je predstavila tudi novo pričesko – plavolasi odtenek je zamenjala z oranžnim, pri tem pa je na družbenih omrežjih razkrila, da je navdih za to našla v glavni junakinji priljubljene serije Damin gambit (The Queen's Gambit).

Na omenjeni modni reviji je Gigi družbo delala 24-letna Bella Hadid. Sestri Hadid sta se zadnjič skupaj sprehodili po modni stezi marca lani na modni reviji znamke Miu Miu.

Gigi Hadid zadnje čase na Instagramu objavlja fotografije nosečniškega trebuha, ki jih je med samo nosečnostjo skrivala pred radovednimi očmi javnosti.

Gigi in Zayn sta novico o rojstvu prvorojenke septembra delila na svojih družbenih omrežjih. "Najina deklica je tu, zdrava in prelepa," je v opisu slike, na kateri drži roko svoje hčerke, zapisal novopečeni očka. Nekdanji član fantovske skupine One Direction je še dodal, da je trenutne občutke nemogoče opisati: "Ljubezen, ki jo čutim do tega malega človeškega bitja, je onkraj mojega razumevanja." Tudi mamica deklice je v svoji objavi dejala, da je njun svet zaradi novega prihoda nove članice družine že spremenjen.