Foto:
Foto:
Michael Douglas je kot 16-letnik gledal golo Janet Leigh.

Tako se je fotograf John Rutter obrisal pod nosom za milijone, ki jih je zahteval od znane igralke v zameno za fotografije. Ostal je brez zelencev, ki bi jih dobil od tabloidov, če Cameron ne bi popustila. Rutter je ves čas trdil, da se je Diazova prostovoljna pustila fotografirati in da je on lastnik fotografij oprsja igralke, ki buri moško domišljijo. Sodišče je posnetke zaseglo, saj je ugotovilo, da je Rutter ponaredil igralkin podpis na obrazcu, ki naj bi mu podeljeval lastniške pravice.

Roy Disney odstopil
Roy Disney, še zadnji Waltov sorodnik v ožjem vodstvu družbe Disney, je odstopil z mesta podpredsednika družbe. Tako naj bi le prehitel neizogibno: njegovi dnevi v svetu direktorjev družbe naj bi bili že tako šteti, saj naj bi mu odbor za nominacije odrekel podporo za še en mandat, domnevno zaradi previsoke starosti. Nekateri pa menijo, da so v ozadju trenja s prvim možem družbe Michaelom Eisnerjem, ki ga je Disney večkrat kritiziral zaradi načina vodenja podjetja. Ob napovedanem odhodu je Disney Eisnerja pozval, naj odstopi še on.

Douglas rad gledal posnetke gole Janet Leigh
Igralec Michael Douglas je priznal, da je rad gledal neuporabljene posnetke gole Janet Leigh ob snemanju Hitchcockovega filma Psiho. Takrat 16-letnemu Michaelu je oče Kirk priskrbel delo pri Universal Studios ravno v času, ko so leta 1960 pričeli snemanje klasičnega trilerja. Igralec Michael je v ameriški televizijski oddaji Centrestage priznal, da je z veseljem izkoristil priložnost in se med malico splazil v uredniško sobo, kjer je opazoval posnetke gole igralke med tuširanjem.

Nekdanji pevec Motley Crue obtožen
Nekdanji pevec skupine Motley Crue Vince Neil se bo na sodišču zagovarjal zaradi napada na neko prostitutko v bordelu v Navadi. Nekdanji član skupine, v kateri je tudi Tommy Lee, nekdanji mož Pamele Anderson, naj bi prodajalko ljubezni z vzdevkom Trixxie Blue prijel za vrat in jo vrgel ob steno. Njegova obramba temelji na prikazu Trixxie kot oportunistke, ki želi na hitro zaslužiti na račun znanega pevca.

Justin Timberlake ne bo Superman
Pop pevec Justin Timberlake trdi, da je pred kratkim zavrnil ponudbo, da bi igral slavnega junaka Supermana. Revija The Sun poroča, da so v Hollywoodu želeli v nov 150-milijonski filmski projekt vključiti tudi vse bolj priljubljenega pevca. Justin pa jih je zavrnil, saj noče imeti nikakršnega opravka s projektom, ker se v tej vlogi preprosto ne vidi.