Jonah Falcon velja za moškega z največjim penisom na svetu. Foto: Youtube
Jonah Falcon velja za moškega z največjim penisom na svetu. Foto: Youtube

Pesem namreč nosi naslov It's Too Big (Prevelik je), Falcon pa je združil moči z Adamom Bartom, s katerim sta tako skupaj zapela: "Slišal sem od vsakega fanta in dekleta / Želijo preizkusiti največjega na svetu / Toda ta zver mora biti iztegnjena, da bi se lahko uporabila," poje biseksualec Jonah, ki se ponaša s 24 centimetrov dolgim penisom, ki v erekciji meri tudi do 34 centimetrov.

V refrenu pa z Adamom zapojeta: "Prekleto prevelik / Preprosto prekleto prevelik / Tvoj penis je prekleto prevelik / Prekleto je prevelik."

Falcon pesmi, ki je za zdaj na voljo samo ob plačilu na iTunesu, ni želel komentirati, njegova agentka, nekdanja pornozvezdnica Gina Rodriguez, pa je medijem le kratko sporočila: "Ne bo dajal nobenih intervjujev!"

42-letni Falcon že zadnje desetletje velja za moškega z največjim penisom na svetu, o katerem je revija Rolling Stone leta 2003 napisala reportažo z naslovom Gospod veliki, že večkrat je gostoval v radijski oddaji Howarda Sterna, pojavil se je tudi v več dokumentarcih.

Nihče ga ne gleda v oči
Lani poleti pa se je spet znašel v središču pozornosti, ko je s svojim penisom sprožil varnostni preplah na letališču v San Franciscu. Odpravljal se je na letalo proti New Yorku, ko ga je ustavil varnostnik in ga vprašal, kaj ima v hlačah. Odgovoril je, da nič drugega kot svoj spolni organ. Po previdnem tipanju so ga varnostniki le spustili naprej, zgodba pa se je takoj znašla na naslovnicah.

Falcon je sicer že večkrat izjavil, da mu je neverjetni "dar narave" pravzaprav uničil življenje. "V mladosti sem hodil ven v oprijetih hlačah in vsako noč seksal z drugo osebo. A izčrpan sem in dovolj mi je tega, da me imajo ljudje za seksualni stroj. To je prekletstvo," je tarnal nesrečni Jonah. "Ko spoznavam ljudi, ima večina težave s tem, da me gledajo v oči, saj jim izboklina na mojih hlačah odvrača pogled," še pove lastnik velikanskega "orodja".