Zvezdnik na cesti ni krpal luknje. Foto: Twitter
Zvezdnik na cesti ni krpal luknje. Foto: Twitter

Pred nekaj dnevi so svetovni mediji pisali o tem, kako je nekdanji igralec in politik Arnold Schwarzenegger zakrpal nevarno luknjo na cestišču v domači soseski v Los Angelesu. Stanovalci soseske Brentwood so v zadnjih tednih večkrat pozvali pristojne, naj popravijo nevarno luknjo na cestišču, ki je po njihovem nastala po nedavnih neurjih in poplavah, a se pristojni niso zganili. Za to so imeli več kot dober razlog, saj domnevna luknja ni nastala zaradi neurij, ampak je bil to jašek, ki so ga za nadgradnjo plinovoda izkopali delavci.

Za sanacijo poskrbel kar sam

"Potem ko se je celotna soseska več tednov razburjala zaradi ogromne udarne jame na vozišču, ki je bila kriva za poškodbe avtomobilov in koles, sem danes skupaj s svojo ekipo to popravil," je, potem ko je krpanje domnevne luknje vzel v svoje roke, zapisal 75-letni Schwarzenegger.

Sorodna novica Pravi Terminator: Schwarzenegger vzel v roke lopato in sam zakrpal luknjo na cesti

Na videoposnetek, ki ga je zvezdnik objavil na Twitterju, so se odzvali pri podjetju Socal Gas in pojasnili, da je bila sanacija jaška otežena zaradi deževnega obdobja. Delavci so se v Brentwood vrnili dan po objavi Schwarzeneggerjevega videoposnetka in nekoliko popravili ter nadgradili zvezdnikovo delo, prav tako pa so napovedali, da bodo dela končana že v torek.

Los Angeles se po obdobju silovitih zimskih neurij spoprijema z največjim deležem poškodovanih cest v zgodovini.