Novembra se je mamica dveh sinov in zdaj tudi hčerke Julie zaradi okužbe s koronavirusom zdravila v bristolski bolnišnici. Mislila je, da ji je bilo v preteklosti slabo zaradi bolezni, tako pa je brcanje dojenčice zamenjala za bolezenski simptom. "Ni se mi posvetilo, da sem noseča, opravila sem namreč dva nosečniška testa, izvida obeh pa sta bila negativna," je dejala Hicksova in pojasnila, da je, ko so jo v bolnišnici vprašali, ali je noseča, odgovorila z 'ne'.

Kmalu je sicer opazila manjše povečanje telesne teže, a je pridobljene kilograme pripisala karanteni, porodila pa se ji je tudi misel, da trpi za sindromom razdraženega črevesja, saj ta prevladuje v njeni družini. "Čutila sem malce premikanja, vendar sem mislila, da je bilo to zaradi tega, ker nisem bila zdrava," je priznala in dodala, da je sicer opazila manjšo oteklost trebuščka, a vseeno ni mislila, da je noseča.

Hicksova je bila pod vtisom, da je noseča zgolj pet ali šest mesecev, zato je bila presenečena, ko so se popadki začeli samo 10 dni po tem, ko je izvedela, da bo njena družina dobila novo članico. Par se je zaradi nepričakovanega dogodka odpeljal v bolnišnico. "Bilo je neverjetno, zdravniki so ugotovili, da je bila Julia donošena, šele po njenem rojstvu," je dejal mož Joe, ki s svojo ženo sicer ni več nameraval imeti otrok. Prijatelji, družina, tudi neznanci, ki jima želijo pomagati, ju že zasipajo z darili, za kar pa jim je par izjemno hvaležen.