Njegovo telo za zdaj krasi šest zastav. Foto: Daily Telegraph
Njegovo telo za zdaj krasi šest zastav. Foto: Daily Telegraph

Takoj ga v OZN zaposlit

Komentar uporabnika pd

Upam, da ne bo slovenska na zadnji plati:)

Komentar uporabnika paly

67-letni Guinness Riši (da, to je njegovo pravo ime - spremenil si ga je v čast slavni knjigi rekordov) je odločen, da bo celotno svoje telo, celo intimne predele, prekril s tetovažami.

Trenutno njegovo telo oz. njegov obraz krasijo zastave petih držav - Velike Britanije, Kanade, Indije, ZDA, Cipra - in indijske kongresne stranke. Za britanski časnik Daily Telegraph je Indijec razložil: "Na bolj koščenih predelih telesa bom imel po osem zastav, tam, kjer je več kože, na primer na trebuhu, pa po 16."

Guinness že štirikratni rekorder
67-letnik ob tem dodaja še: "Potetoviral si bom celotno telo, tudi intimne predele. A za zdaj še ne vem, katero zastavo bom vtaknil tja." "Najprej si bom dal na glavo tetovirati 60 zastav, nato pa se bom lotil še drugih delov telesa," še razlaga Indijec, ki v rokah že drži štiri certifikate Guinnesove knjige rekordov. Pred leti je namreč posvojil najstarejšega posvojenca na svetu - svojega, zdaj 61-letnega svaka, poleg tega pa je sestavil tudi najvišji stolp iz sladkornih konc na svetu.

Žena ni zadovoljna
Priznava pa, da njegova okolica ideje o tetoviranju ni sprejela preveč dobro: "Ljudje me pač ne dojemajo kot povprečnega človeka." Guinnes ob tem še dodaja, da je nenavadna namera še najbolj vznemirila njegovo ženo, ki "misli, da sem nor". "Grozi mi, da ne bo hotela z mano v javnost, če to res izpeljem," pravi Guinness in dodaja, da ga to ne bo ustavilo.

Takoj ga v OZN zaposlit

Komentar uporabnika pd

Upam, da ne bo slovenska na zadnji plati:)

Komentar uporabnika paly