Foto:
Foto:
Če darilo ni namenjeno tebi, ampak komu drugemu ...
Zaradi opravljanja jo je zaprl med prašiče.
Poročni prstan mu je nataknila na penis iz maščevanja, ker je med spolnim odnosom zaspal.
Nasvet za vse moške: Med seksom nikar ne zaspite!

Moški je obema, tako ženi kot ljubici, kupil skoraj enako darilo - čudovito zlato ogrlico. Pozabil je le, da mora biti pazljiv, saj je obe dal gravirati.

Petru Cioaba iz Focsanyja je v ogrlico za ženo vgraviral njeni začetnici in posvetilo, enako pa je naredil tudi z ljubičino, le da sta bili začetnici in posvetilo drugačni.

Po naključni zamenjavi daril ga je najprej zapustila ljubica, pozneje istega dne pa ga je v službo poklical še ženin odvetnik. Ta mu je povedal, da se hoče žena ločiti od njega, saj ji je dal nepričakovano darilo, ki pa ni bilo namenjeno njej.

Petru upa, da si bo žena, s katero je poročen že dvajset let, premislila.

Če opravljaš, greš v svinjak!
Neki Romun je svojo obrekljivo ženo zaprl v svinjak in s tem povzročil veliko polemike.

Puiu Dobrica iz Andreiasuja je dejal, da je tako želel ozdraviti ženo, da ne bi ves dan preždela s prijateljicami in opravljala.

Počakal je, da je odšla v svinjak, da bi ga očistila. Takrat je za njo zaprl vrata in jih zaklenil.

Tako je ženska cel dan in vso noč preživela v svinjaku, dokler ji ni naslednjega dne sin odklenil vrat in jo izpustil iz neprostovoljne ječe.

Puiuju, brivcu, se ni zdelo nič spornega, da je ženo zaklenil med prašiče. Opravičeval se je, da jo je hranil skozi luknjo v stropu. Želel jo je le kaznovati, da ne bi več zapravljala svojega časa z opravljanjem.

Ljubica prstan nataknila na ...
Zdravniki v Romuniji so nekemu moškemu odstranili poročni prstan, ki ga je imel na penisu.

Pacient, ki je poročen in ima dva otroka, je zdravnikom povedal, da je enkrat prevaral svojo ženo. Ni znal povedati, kako se je prstan znašel na njegovem spolnem udu, sumi pa, da ga je na organ nataknila ljubica iz maščevanja, ker je med spolnim odnosom zaspal.

Zdravniki so moškemu iz Rovinarija, čigar identitete niso razkrili, sneli prstan in ga že razveselili z novico, da zaradi dogodka ne bo imel nobenih negativnih posledic, kot sta impotenca ali boleča erekcija.

Dodali so, da to ni prvič, ko so morali reševati ljudi iz neprijetnih situacij. Tako so že imeli primer, da je v bolnišnico prišel moški, ki je svojo moškost vtaknil v steklenico kokakole, ven pa ga ni mogel več izvleči. Urolog v bolnišnici je povedal, da je bil ugledna osebnost in da so lahko penis izvlekli iz steklenice, ne da bi ga pri tem poškodovali.