Medvedko je očitno nenavadna naprava, pritrjena na deblo drevesa v gozdu, tako zanimala, da je kar nekaj časa hodila okoli nje, jo opazovala in vohala, fotoaparat pa je seveda vse njeno gibanje skrbno dokumentiral. Preden se je "naveličala", je nevede in nehote žival posnela več kot 400 selfijev.

V okolici Boulderja sicer živi veliko divjih živali, od kojotov in bobrov do pum in medvedov, da ne omenjamo ogromno vrst ptic. Mestne oblasti so zato po gozdovih, gorah in parkih namestile več fotoaparatov, s katerimi lahko opazujejo gibanje in obnašanje živali in s tem domačine tudi opozarjajo na nujnost njihove zaščite.

Ko so pogledali posnetke na nekem fotoaparatu, pa so bili močno presenečeni, saj je bilo na njem 580 posnetkov, a kar 400 od iste živali – samice črnega medveda.

Dodali so, da živali običajno sploh ne opazijo fotoaparata, a ta medvedka se mu, kot kaže, kar ni mogla načuditi. "Njene fotografije so nas spravile v smeh, zelo smo se zabavali ob pregledovanju njenih poz," je za Guardian dejal predstavnik oblasti v Boulderju Phillip Yates.

Medvedko je tako mogoče videti z vseh zornih kotov, kako strmi v objektiv, z iztegnjenim jezikom, zadnjico in še na mnoge druge načine.