Foto:
Foto:

42-letna Mary Kay Letourneau je zadnjih sedem let in pol preživela v zaporu, ker naj bi posilila takrat 12-letnega Vilija Fualaauja. Po njeni izpustitvi je Fualaau, ki ima sedaj 21 let, dejal, da se še vedno ljubita in da je to za vedno.

Poleg tega je na šovu Larryja Elderja dodal še, da se od trenutka, ko je Mary Kay prišla iz zapora, vidita vsak dan, saj je sodnik nekdanji učiteljici preklical prepoved približevanja, 21-letnik pa je povedal, da bo nekega dne tudi sam zaprosil za skrbništvo nad njima.

Dodal je, da mora pred tem postati finančno stabilen, saj nima redne službe, ter da mora urediti vse zadeve v zvezi s sodiščem. Fualaau ni končal srednje šole in trenutno živi s prijateljem.

Sicer pa je bila pred sedmimi leti Letourneaujeva učiteljica na šoli, kjer se je šolal tudi Fualaau. Učila je šesti razred in je bila nesrečno poročena ter mati štirih otrok. Zapletla se je v razmerje s svojim učencem, in ko so jo prvič aretirali, je že bila noseča z njim. Sodnik jo je obsodil na šest mesecev zapora zaradi posilstva otroka in ji prepovedal, da se še kdaj približa dečku. Mesec dni potem, ko so jo izpustili, so ju spet zalotili v nečednem položaju. Drugo hčerko je rodila v zaporu.