Larry King najprej ni bil najbolj navdušen nad tem, da ga bo zamenjal nekdanji urednik tabloida The Daily Mirror in sodnik v resničnostni oddaji Britain's got talent. Foto: EPA
Larry King najprej ni bil najbolj navdušen nad tem, da ga bo zamenjal nekdanji urednik tabloida The Daily Mirror in sodnik v resničnostni oddaji Britain's got talent. Foto: EPA

King se bo s komedijo, v kateri bo gledalcem ponudil "smešen in natančen vpogled" v svoje življenje tako za kamero kot pred njo, odpravil na turnejo po Združenih državah, so pojasnili producenti.

Tudi gledalci bodo lahko sodelovali
Med predstavo bodo gledalci lahko legendarnemu voditelju CNN-ove oddaje zastavljali tudi vprašanja, še pojasnjujejo ustvarjalci oddaje in dodajajo, da se bo turneja začela 14. aprila v Connecticutu, po postanku v sedmih mestih pa bo King turnejo sklenil v Las Vegasu 11. junija. "Slog in duhovite domislice Larryja Kinga bodo občinstvu pripravili večer, ki si ga bodo za vedno zapomnili," so prepričani v podjetju Base Entertainment, ki poleg Karla Engemanna skrbi za produkcijo omenjene predstave.

Legendarni voditelj, ki se je decembra poslovil s televizijskih zaslonov, se bo tam kmalu spet pojavil - nocoj bo namreč gostoval v oddaji svojega naslednika Piersa Morgana, ki je tako po mnenju kritikov kot po mnenju gledalcev več kot uspešno zapolnil njegove čevlje.

Na začetku nad Piersom ni bil navdušen
V pogovoru za BBC je King sicer dejal, da je bil na začetku glede izbire nekdanjega urednika tabloida in sodnika v oddaji iskanja talentov za svojega naslednika malce skeptičen. Zdelo se mu je namreč, da so ga "predrago prodali" ameriškemu televizijskemu občinstvu in da bi bilo bolje, če bi oddajo začeli predvajati "malo bolj potiho". King ob tem še priznava, da ga je Morgan že s prvo oddajo prijetno presenetil.

Spodaj si lahko pogledate izseka iz zadnje oddaje Larryja Kinga in prve oddaje Piersa Morgana.


Slovo Larryja Kinga

Prva gostja Piersa Morgana je bila Oprah