Janet se je s katarskim poslovnežem Wissamom Al Mano poročila leta 2012. Foto: Reuters
Janet se je s katarskim poslovnežem Wissamom Al Mano poročila leta 2012. Foto: Reuters

49-letna pevka je v videosporočilu na svojem Twitterju sporočila, da drugi del turneje začasno prelaga, medtem ko se bosta z možem Wissamom Al Mano posvetila "načrtovanju družine".

"Smo v drugi polovici turneje, ampak je prišlo do nenadne spremembe. Zdelo se mi je pomembno, da za to prvi izveste. Z možem načrtujeva družino. Zato bom morala turnejo preložiti," je dejala. "Prosim, poskusite razumeti, da je pomembno, da to storim zdaj. Moram počivati, zdravnik je tako ukazal. Nisem pozabila na vas. Turnejo bom nadaljevala takoj, ko bom lahko."

Ob tem je Jacksonova še izrazila hvaležnost svojim oboževalcem: "Hvala vsem oboževalcem za ljubezen, vašo večno ljubezen, vašo zvestobo, ki mi toliko pomenijo. Res vas cenim. Dolgo potovanje je za mano, vi pa ste bili z menoj na vsakem koraku te poti."

Poročena trikrat
Turnejo Unbreakable je mlajša sestra pokojnega Michaela Jacksona začela lani v Vancouvru, kar je bila sploh njena prva turneja v štirih letih. Drugi del turneje je predtem preložila že decembra, ko je sporočila, da mora na operacijo. Za kakšno operacijo je šlo, ni izdala, je pa svoje oboževalce pomirila, da nima raka in da je zdrava.

Jacksonova se je z 41-letnim katarskim poslovnežem Al Mano poročila leta 2012, je pa to zanjo tretji zakon - prvič je leta 1984 kot 18-letnica na skrivaj pobegnila s pevcem Jamesom DeBargeem, a je bil zakon po manj kot letu dni razveljavljen, leta 1991 pa se je poročila z Renéjem Elizondom mlajšim. Ta zakon je trajal devet let.