Crystal je Hefa po razhodu obtožila, da pri seksu zdrži 'le kakšni dve sekundi', nato pa se je za izjavo opravičila ... Foto: EPA
Crystal je Hefa po razhodu obtožila, da pri seksu zdrži 'le kakšni dve sekundi', nato pa se je za izjavo opravičila ... Foto: EPA

26-letna plavolaska, ki je decembra leta 2009 postala zajčica meseca, je 86-letnega lastnika Playboya neslavno pustila skoraj pred oltarjem. Ko je bilo že vse pripravljeno za poročno slavje, je stisnila rep med noge in zbežala.

Takrat je dejala: "Nenadoma sem začela razmišljati o vsem skupaj in obdajali so me dvomi. Nisem bila mirna, vse se je dogajalo prehitro. Ko sem se v miru usedla in se vprašala, ali si tega res želim, sem ugotovila, da si ne." Tako se je izselila iz znamenite vile Playboy Mansion v Hollywoodu, v več intervjujih pa ni varčevala s kritikami na Hefnerjev račun. Dejala je, da seks z njim traja "okoli dve sekundi" in da "je pač ni nikoli vzburjal, žal".

A je kmalu obrnila ploščo in čez nekaj mesecev smo lahko v rumenih medijih že brali, da je znova potrkala na Hefnerjeva vrata. Ta jo je sprejel nazaj in znova sta postala par. Po pol leta zveze pa sta za novo leto razkrila, da sta zaročena, in znova napovedala poroko - tokrat le v krogu družine in prijateljev.

Lekcije iz samostojnosti
Menda se je lepotička v mesecih samskega življenja naučila, kako biti neodvisna in kako se postaviti na noge, zdaj, ko je to spoznala, pa se lahko preda 60 let starejšemu poslovnežu. Opravljivi mediji sicer ne skoparijo s ciničnimi in tudi zlobnimi pripombami na njun račun, češ, da gre v njunem odnosu za vse kaj drugega kot za ljubezen.

Če ga ne bo še drugič pustila na cedilu, bo Crystal postala tretja Hefnerjeva žena, zanjo pa bo to prvi skok v zakon.