Čeprav se je sprva zdelo, da bo razhod britanske pevke in ameriškega podjetnika potekal tekoče, brez vmešavanja odvetnikov in večjih zapletov, ni bilo tako. Da sta dosegla sporazum, sta se morala zateči k pomoči mediatorjev.

"Njuna prioriteta je bila, da sta delovala v dobro svojega sina Angela," je dejal vir za Us Weekly in dodal, da naj bi se nekdanja zakonca najprej strinjala glede deljenega skrbništva, temu pa je sledilo pošteno deljenje preostalih zakonskih financ. Dolgo trajanje sporazuma bi tako lahko pripisali velikim vpletenim količinam denarja in skupnega premoženja, ki naj bi presegalo 150 milijonov evrov.

"Na srečo jima je do dogovora uspelo priti brez eksplozivnega javnega primera," je povedal vir in poudaril, da bosta ravno zaradi tega, ker nista povzročala škandalov, v prihodnosti ostala v dobrih odnosih. Kljub nekaterim nesporazumom je posredovanje opravilo svoje delo, 32-letnica pa bo uradno ločena šele po podpisu papirjev in dokumentov s strani sodnika.

Še vedno sta soseda

Adele naj bi v Los Angelesu nasproti 46-letnika kupila hišo, to pa jima, posebno med pandemijo koronavirusa, olajšuje skupno skrb za 8-letnega Angela.

Par se je sicer spoznal leta 2011, skrivno pa sta se poročila pet let kasneje. Predporočne pogodbe naj ne bi podpisala, septembra 2019 pa je Adele uradno vložila vlogo za ločitev. Kot razlog so bile navedene nepremostljive ovire, par pa naj bi z razočaranjem tudi ugotovil, da je njuna romantična ljubezen prešla v prijateljsko.

Od razhoda je Adele sicer svoje oboževalce presenetila s telesno preobrazbo, vsi pa so tudi v pričakovanju novega glasbenega materiala, ki naj bi odražal trenutne spremembe v njenem življenju.