Foto: AP
Foto: AP

Kot poroča revija People, je par iz Havane poletel v soboto zvečer, očividcem na letališču pa niso ušli njuni strastni poljubi, preden sta se vkrcala na zasebno letalo.

"Nedvomno sta par," je zagotovil eden od opazovalcev.

Že v četrtek so 47-letnega Afflecka in 16 let mlajšo de Armasovo opazili med sprehajanjem po njeni domači Havani.

S svojim fotografskim objektivom so ju ovekovečili tako paparaci kot tudi oboževalci, ki so ju prosili za selfieje in avtograme.

Fotografirala sta se tudi s kuharjem v restavraciji La Corte del Principe, kjer sta se ustavila na večerji.

Skupaj posnela erotični triler

Affleck in de Armasova, zvezda filmov Knives Out in Iztrebljevalec 2049, sta nedavno končala snemanje filma Deep Water, erotičnega trilerja, posnetega to zimo v New Orleansu.

Film Adriana Lyna, režiserja takih ikoničnih erotičnih filmov, kot so Usodna privlačnost, 9 1/2 tednov in Nezvesta, bo premiero ugledal novembra. To bo prvi Lynov film po 18 letih.

Igralca so že takrat v Louisiani večkrat opazili skupaj, enkrat tudi v baru, kjer se je Affleck z de Armasovo cel večer pogovarjal v španščini. Affleck namreč govori tekoče špansko in večkrat tudi daje intervjuje v španščini.

Affleckove zveze

Affleck, ki ima v zadnjih letih težave z alkoholom, je bil nazadnje leta 2018 v kratki zvezi s 24-letno Playboyevo zajčico Shauno Sexton, pred tem pa je bil leto dni v zvezi s producentko oddaje Saturday Night Live Lindsey Shookus.

Igralec pa še vedno ohranja dober odnos s svojo nekdanjo soprogo, igralko Jennifer Garner, s katero ima tri otroke.