Ruby je iz Ronaldove hotelske sobe odšla v solzah. Foto: EPA
Ruby je iz Ronaldove hotelske sobe odšla v solzah. Foto: EPA
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo naj bi se z Ruby dobival tri tedne, preden sta se odločila za skupno noč. Foto: EPA

Zgodbo je maroška barska plesalka Karima El Mahroug, z umetniškim imenom Ruby, povedala italijanskim tožilcem, ki jo preiskujejo zaradi vpletenosti v seksualni škandal premierja Silvija Berlusconija. "Cristiano Ronaldo je edini človek, od katerega sem dobila plačilo v zameno za seks," je izjavila Ruby in dodala, da je nogometaš vedel, da je bila takrat še mladoletna.

Spoznala naj bi se 29. decembra v milanskem nočnem klubu Hollywood, Cristiano naj bi pristopil k njej in ji natrosil nekaj komplimentov, nato pa naj bi si izmenjala telefonski številki. "Da je to pravzaprav slavni Cristiano Ronaldo, sem izvedela šele čez nekaj dni, ko sva bila na večerji v neki restavraciji in so ga oboževalci začeti prositi za avtogram," je zatrdila.

Naj te ne vidim več!
Dobivala naj bi se približno tri tedne, nato pa sta se odločila spati skupaj in nogometaš jo je povabil v svojo hotelsko sobo. Tam sta preživela noč, nato pa je Ruby doživela pravi šok - ko se je zjutraj zbudila, Cristiana ni bilo več v postelji, na nočni omarici pa je ležalo sporočilo: "Upam, da te ne bo več v sobi, ko se vrnem. Denar je v torbi!" je pisalo. Ruby je v torbi res našla 4.000 evrov, nato pa v solzah zapustila hotel. Njegovo vedenje pa jo je tako razbesnelo, da se je čez nekaj dni znesla nad njim: "Srečala sem ga v nekem drugem milanskem klubu in mu vpričo vseh v obraz pljusknila kozarce šampanjca, v glavo pa vrgla 500-evrske bankovce, preden so me varnostniki pospremili ven."

Nogometni zvezdnik naj bi se ji opravičil
Cristiano Ronaldo pa naj bi se nato čez nekaj mesecev za svoje vedenje pokesal, trdi Ruby. "Bilo je junija lani, ravno pred svetovnim nogometnim prvenstvom, ko sem bila na poti v zavetišče pod okriljem Cerkve, kjer sem takrat živela. Na Cristiana sem naletela pred restavracijo Ibiza, kjer se mi je opravičil in mi dejal, da se je tako vedel zato, ker je mislil, da sem le še eno dekle, ki je z njim zaradi denarja. Nato me je prijazno pospremil v zavetišče, kjer so se zanj zanimale celo redovnice," je Ruby končala svojo pripoved, ki jo je povzel britanski Daily Mail.