Ne, Nicku ni všeč tale Jessica ... Foto: EPA
Ne, Nicku ni všeč tale Jessica ... Foto: EPA
Jessica Alba
... ampak tale. Foto: EPA

Nick, nekdanji član fantovske skupine 98 Degrees, je po ločitvi pogosto grdo govoril o Jessici in njunem zakonu, s čimer je izgubil kar nekaj občudovalcev.

Tako je le nekaj dni po uradni objavi, da je njunega zakona konec, zelo netaktno izjavil, da se ženske vedno prepirajo na način, ki je za moške nerazumljiv. Nedavno pa je medijem začel razglabljati, največ koliko spolnih partnerjev bo lahko imelo dekle, da bo še prišlo v poštev za njegovo naslednjo srčno izbranko.

"Sprejemljivo bi se mi še zdelo, da bi dekle do mene zamenjalo največ deset spolnih partnerjev. A razumljivo je, da z leti ta številka postaja vedno manj realistična."

Najbolj všeč sta mu Jessica in Eva
V intervjuju za revijo Elle pa je razkril tudi, da si za svojo naslednjo izvoljenko želi lepo in nadarjeno igralko Jessico Albo. Očitno so domišljavemu Nicku všeč latino ženske, saj je dejal: "Jessica Alba je čudovita, prav tako pa tudi Eva Mendes."

Zaupal je tudi, da si želi, da bi njegovo novo dekle razumelo, da veliko časa nameni športu, saj sta se s plavolaso Jessico glede tega neprestano prepirala. Neizogibno pa je tudi, da bo morala ceniti njegovo glasbeno kariero.