Millerju ves čas stoji ob strani njegova žena. Foto: Reuters
Millerju ves čas stoji ob strani njegova žena. Foto: Reuters

"Nate je tako dober otrok," začenja svojo izpoved za Us Weekly Bode in dodaja, da se je zanj vredno boriti do konca, čeprav včasih ni enostavno: "Bilo je tudi brutalno. Zlahka postaneš negativen glede tega, ampak ko ga vidim, se vse spremeni. Želim le poskrbeti, da bo imel možnost živeti lepo življenje."

Spomnimo, konec novembra je 36-letni športnik s sinčkom in ženo Morgan prišel na sodišče, to pa je (začasno) odločilo v korist McKennove, tako da je devetmesečni fantek sodišče zapustil v naročju svoje matere.

Bode in Sara sta se videvala le slaba dva meseca, sad njune romance pa je malček po imenu Nathaniel, ki ga Bode kliče Nate - že pri imenu malčka starša nista zedinjena, Sara mu reče Sam.

Smučar in nekdanja marinka ter študentka priznane univerze Columbia, se za skrbništvo nad sinčkom borita ne od prvega dne, ko se je ta rodil, ampak sta se sporekla že prej. Sodna bitka za njunega potomca zdaj poteka v dveh zveznih državah, New Yorku in Kaliforniji. Sodišče v New Yorku je tako konec novembra začasno malčka podelilo materi, ampak sodna bitka bo v primeru Miller, McKenna še dolgo trajala.

Čeprav tako Bode kot Sara trdita, da si prizadevata za skupno skrbništvo, pa hkrati vsak zase trdita, da sta primernejša za polno skrbništvo. Ona opozarja, da Bodejeve selitve s tekme na tekmo niso najugodnejše okolje za vzgojo in odraščanje tako majhnega otroka, Miller pa vztraja, da imata oba z Morgan tako denar kot čas za posvečanje dečku.

Miller je v intervjuju priznal, da obžaluje svoje divje dni v preteklosti, ampak da so ga "napake" naredile boljšega. Trenutno se športnik pripravlja na nastop na olimpijskih igrah v Sočiju, znova pa naj bi bil v vrhunski formi.