Britney ni zmogla prenesti bolečine. Foto: Reuters
Britney ni zmogla prenesti bolečine. Foto: Reuters

29-letni Asghari je pred dnevi v Los Angelesu vložil zahtevo za ločitev, pri čemer je navedel razlike v odnosu, ki jih je bilo "nemogoče premostiti." V dokumentih za ločitev je tudi zahteval, da mu pop ikona plačuje preživnino in pravne stroške. 41-letna Spears je povedala, da je "malce šokirana," da se je šestletno razmerje z Asgharijem končalo. V objavi na svojem Instagramovem profilu, kjer je govorila o njunem razhodu, je pevka zapisala: "Nisem tukaj, da bi razlagala, zakaj, ker, iskreno povedano, to ni nikogaršnja stvar."

Spears želi zunajsodno poravnavo, Asghari z dogovorom ni zadovoljen

Igralec namerava po navedbah njegovega odvetnika Neala Hersha izpodbijati tudi predporočno pogodbo, poroča TMZ.

Britney Spears je namreč pred poroko sklenila dogovor, v skladu s katerim v primeru ločitve ohrani svoje premoženje – pravico do katerega je vendarle dobila po letih sodne bitke glede skrbništva.

Asghari očitno ni zadovoljen z dogovorom in zahteva del premoženja, Spears pa naj bi njegov delež poravnala zunajsodno.

"Že predolgo se pretvarjam, da sem močna in čeprav se morda zdi, da je moj Instagramov profil popoln, je to daleč od resnice. Mislim, da to vsi vemo," je zapisala. Dodala je še, da bi z veseljem pokazala svoja čustva in solze in tako svojim sledilcem pokazala "kako se v resnici počuti". "Iz nekega razloga sem vedno morala skrivati svoje šibkosti," je še zapisala.

Spears je še zaupala, da bo tako močna, kot zmore in da se "v resnici kar dobro drži".
Asghari, iransko-ameriški igralec, model in trener fitnesa, je Britney spoznal med snemanjem videospota za njeno pesem Slumber Party leta 2016.

Sorodna novica Britney Spears se ločuje - zakon trčil ob "nepremostljive razlike"

Bil je glasen podpornik njenih prizadevanj za prekinitev skrbništva njenega očeta Jamieja, to bitko je Spears dobila le nekaj mesecev pred njuno poroko. Par se je zaročil septembra 2021, poročila sta se na majhni slovesnosti junija lani.

Govorice o njunih zakonskih težavah so v ameriških tabloidih vznikle letos, ko sta se oba v javnosti pojavljala brez poročnih prstanov. V na svojem Instagramu je po ločitvi Asghari dejal: "Po 6 letih ljubezni in zavezanosti drug do drugega sva se z mojo ženo odločila, da zaključiva svojo skupno pot. Ohranila bova ljubezen in spoštovanje, ki ga imava drug do drugega, in ji vedno želim vse najboljše. Dodal je še, da se mu prosit za zasebnost "zdi smešno", zato je prosil medije, naj so prijazni in premišljeni.